Σπάζοντας το «Κατεστημένο» του Καπνίσματος

Published on November 6 2013

Το κάπνισμα είναι μία πρακτική εμπειρία που συνυφαίνεται άρρηκτα με την κατανάλωση ενός καφέ ή έπεται ενός γεύματος. Αυτή η συνήθεια, σε συνδυασμό με τη νικοτίνη, καθιστούν πρακτικά αδύνατη τη διακοπή του καπνίσματος.

Σήμερα, υπάρχει μία εντελώς καινούρια λύση απέναντι στο κάπνισμα που κερδίζει διαρκώς έδαφος σε αποδοχή. Ονομάζεται ηλεκτρονικό τσιγάρο και έχει έρθει για να κάνει τη διαφορά ως μία αποτελεσματική τεχνική διακοπής του καπνίσματος. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργεί με μία μπαταρία που καλλιεργεί στους καπνιστές την αίσθηση του πραγματικού καπνίσματος, υπό τη διαφορά ότι δεν περιέχει καμία ανθυγιεινή τοξική ουσία. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μοιάζει με το αληθινό όσον αφορά τη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία του, αλλά οι ομοιότητες σταματούν εκεί. Διαθέτει έναν θάλαμο που μετατρέπει την υγρή νικοτίνη σε ατμό, δημιουργώντας την εντύπωση στο χρήστη ότι καπνίζει ένα αληθινό τσιγάρο. Όσοι χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, λαμβάνουν μία δεδομένη ποσότητα νικοτίνης απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους συνήθεια, αλλά δεν διατρέχουν τους κινδύνους που συνδέονται με το τσιγάρο.

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο περιέχει φίλτρο νικοτίνης που αντικαθίσταται εύκολα, καθιστώντας εφικτό για ένα άτομο να ελαττώνει σταδιακά την ποσότητα νικοτίνης που προσλαμβάνει κάθε φορά. Με δεδομένο ότι ο κόσμος πλέον έχει επίγνωση των κινδύνων που το κάπνισμα θέτει για τον ανθρώπινο οργανισμό, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί ως μία άκρως υγιεινή λύση έναντι του καπνίσματος.

Η νέα τάξη πραγμάτων που το ηλεκτρονικό τσιγάρο καθιερώνει για εσάς, μπορεί στην αρχή να σας φανεί μη οικεία αλλά στην πορεία θα συνειδητοποιήσετε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποσκοπεί στο να σπάσει το «κατεστημένο» που έχει επιβάλλει το πραγματικό τσιγάρο εδώ και πολλά χρόνια. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα πολύτιμο δώρο απέναντι στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, θέτοντας τα θεμέλια για ένα πιο ευοίωνο μέλλον.

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post